nieuws

Koudijs lijft Boeter in

bouwbreed Premium

Koudijs lijft Boeter in

Koudijs neemt bouwbedrijf Boeter over. Dankzij de aankoop vergroot de Koudijs Groep zijn werkgebied en haalt ervaring binnen op het gebied van onderhoud.

De te Middelharnis gevestigde bouwer Boeter realiseerde vorig jaar met veertig medewerkers een omzet van 8 miljoen euro. De in 1919 opgerichte onderneming haalt haar werk vooral uit de Hoekse Waard, Voorne-Putten en de regio Rotterdam. Naast nieuwbouw heeft het bedrijf een stevige poot onderhoud, precies de kant die Koudijs meer op wil.

Door de overname van Boeter, dat blijft werken onder zijn oude vertrouwde naam, verdubbelt het aantal medewerkers van de Koudijs Groep tot tachtig. Afgelopen jaren slaagde Koudijs stabiel een omzet te realiseren van zo’n 30 miljoen euro. Dit jaar rekent Warmerdam op een bedrag net boven de 20 miljoen. Samen met Boeter komt dan weer de 30 miljoen in zicht.

 

Reageer op dit artikel