nieuws

Imtech scoort 155 miljoen aan ict-orders

bouwbreed Premium

Imtech heeft voor 155 miljoen euro aan nieuwe orders verworven op de Duitse, Zwitserse en Aziatische ict-markt. Dat maakte de technisch dienstverlener gisteren bekend. De opdrachten zijn afkomstig van onder andere farmaceut Merck Pharma, Deutsche Bahn en levensmiddelenorganisatie Edeka, de stad Baden-Baden, Globe Telecom en SM Shoemart. Imtech helpt hen onder meer bij inrichting en […]

Imtech heeft voor 155 miljoen euro aan nieuwe orders verworven op de Duitse, Zwitserse en Aziatische ict-markt. Dat maakte de technisch dienstverlener gisteren bekend.

De opdrachten zijn afkomstig van onder andere farmaceut Merck Pharma, Deutsche Bahn en levensmiddelenorganisatie Edeka, de stad Baden-Baden, Globe Telecom en SM Shoemart.

Imtech helpt hen onder meer bij inrichting en optimalisatie van datacenters en ict-infrastructuur. Ook biedt het financiële overheidssoftware en data om de financiële prestaties van organisaties te meten.

Reageer op dit artikel