nieuws

Ex-burgemeester Verver maakt tegenrapport

bouwbreed

Voormalig burgemeester Wilma Verver van Schiedam verzet zich tegen het vernietigende rapport dat het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten over haar heeft opgesteld. Ze heeft een tegen-rapport laten opstellen. Hiermee onderbouwt zij haar grieven jegens de rapporten die haar doen en laten veroordelen. Volgens haar zegsman heeft Verver reputatieschade geleden.

Voormalig burgemeester Wilma Verver van Schiedam verzet zich tegen het vernietigende rapport dat het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten over haar heeft opgesteld. Ze heeft een tegen-rapport laten opstellen. Hiermee onderbouwt zij haar grieven jegens de rapporten die haar doen en laten veroordelen. Volgens haar zegsman heeft Verver reputatieschade geleden.

Reageer op dit artikel