nieuws

DRT levert zwarte polyurethaan gietvloer

bouwbreed Premium

DRT Gietvloeren levert met zijn Urban Velvet Plus een zwarte gietvloer uit poly­urethaan. Volgens de leverancier uit Oss verkleurt deze vloer niet in ultraviolet licht. Naast zwart biedt DRT de Urban Velvet Plus in uiteenlopende uni- en mengkleuren. De leverancier wijst met nadruk op toepassing in de renovatie. Een gietvloer kan zonder voorbereidende sloop direct […]

DRT Gietvloeren levert met zijn Urban Velvet Plus een zwarte gietvloer uit poly­urethaan. Volgens de leverancier uit Oss verkleurt deze vloer niet in ultraviolet licht. Naast zwart biedt DRT de Urban Velvet Plus in uiteenlopende uni- en mengkleuren. De leverancier wijst met nadruk op toepassing in de renovatie. Een gietvloer kan zonder voorbereidende sloop direct over een tegelvloer worden geplaatst.

Reageer op dit artikel