nieuws

Berner breidt programma bevestigingsmiddelen uit

bouwbreed Premium

Berner Produkten uit Landgraaf levert een nieuw zwaarlastanker en een nieuwe plug. Het simplexanker BAZ is ontworpen om er onder meer ladders, kabelgoten en consoles mee te bevestigen in beton. Het anker is te gebruiken in wanden vanaf 80 millimeter dik. In voorkomende gevallen kan het anker met een hamer worden gericht. Nieuw is ook […]

Berner Produkten uit Landgraaf levert een nieuw zwaarlastanker en een nieuwe plug. Het simplexanker BAZ is ontworpen om er onder meer ladders, kabelgoten en consoles mee te bevestigen in beton. Het anker is te gebruiken in wanden vanaf 80 millimeter dik. In voorkomende gevallen kan het anker met een hamer worden gericht. Nieuw is ook de kozijn-/constructieplug BXRfix. In volle en holle bouwstenen kan de plug toe met een verankeringsdiepte van 50 millimeter. De plug kan ook in gasbeton worden gebruikt. Berner levert verder zijn nieuwe montagekit UNI Plus. Daarmee kunnen onder meer luifels, deuren en poorten worden bevestigd in beton.

Reageer op dit artikel