nieuws

Apen onder kantoor

bouwbreed Premium

Ouwehands Dierenpark in Rhenen bouwt aan een wereldprimeur. De dierentuin krijgt een gorillahuis met daarboven een kantoorpand en panoramatoren. Volgens bouwer Ruud Boekhoorn bestaat zo’n complex nog nergens ter wereld. Begin maart 2012 moet het gebouw met 3300 vierkante meter vloeroppervlakte opgeleverd worden. Hoofdaannemer is R. Boekhoorn. Verder worden er diverse onderaannemers ingehuurd. In het […]

Ouwehands Dierenpark in Rhenen bouwt aan een wereldprimeur. De dierentuin krijgt een gorillahuis met daarboven een kantoorpand en panoramatoren. Volgens bouwer Ruud Boekhoorn bestaat zo’n complex nog nergens ter wereld. Begin maart 2012 moet het gebouw met 3300 vierkante meter vloeroppervlakte opgeleverd worden. Hoofdaannemer is R. Boekhoorn. Verder worden er diverse onderaannemers ingehuurd. In het verblijf komen vier Silverbacks (volwassen gorillamannen), afkomstig van het Engelse Howletts Wild Animal Park. Foto: VidiPhoto

Reageer op dit artikel