nieuws

VastNed gaat voor populaire winkelstraten

bouwbreed

VastNed gaat voor populaire winkelstraten

VastNed Retail gaat zich focussen op de beste winkellocaties in de populairste winkelstraten van Europa. Dat blijkt uit de aangescherpte strategie van de Rotterdamse vastgoedbelegger, die topman Taco de Groot heeft gepresenteerd.

Bedoeling van VastNed is om het aandeel ‘high street winkelvastgoed in de toekomstige vastgoedportefeuille te laten groeien van 48 naar 65 procent. “We bouwen aan een kwaliteitsportfolio van het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in de grotere steden”, aldus De Groot. Omdat de vraag van huurders selectiever is geworden en de concurrentie is toegenomen, zal VastNed ook veranderingen aanbrengen in het management, de structuur en de cultuur van de organisatie.

Reageer op dit artikel