nieuws

Obama wil miljarden steken in bouw en infra

bouwbreed

Barack Obama wil miljarden dollars steken in bouw- en infraprojecten in een poging nieuwe banen te creëren. Dat heeft hij bekendgemaakt in een toespraak voor het Congres. Hij stelde onder meer voor om 35.000 scholen te moderniseren of op te knappen. Daarvoor wil hij tientallen miljarden beschikbaar stellen. Voor investeringen in snelwegen, spoorwegen en voor […]

Barack Obama wil miljarden dollars steken in bouw- en infraprojecten in een poging nieuwe banen te creëren. Dat heeft hij bekendgemaakt in een toespraak voor het Congres. Hij stelde onder meer voor om 35.000 scholen te moderniseren of op te knappen. Daarvoor wil hij tientallen miljarden beschikbaar stellen. Voor investeringen in snelwegen, spoorwegen en voor het verbeteren van vliegvelden moet 50 tot 60 miljard dollar vrijkomen.

Reageer op dit artikel