nieuws

Heijmans-dochter pakt Spaarne Ziekenhuis aan

bouwbreed Premium

Heijmans-dochter Burgers Ergon gaat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties aanleggen in de uitbreiding van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Met de klus is een bedrag van 4,5 miljoen euro gemoeid. In de uitbreiding van het ziekenhuis worden drie bestralingsbunkers voor de behandeling van kankerpatiënten ondergebracht. Burgers Ergon zal de installatie ervan voor zijn rekening nemen. […]

Heijmans-dochter Burgers Ergon gaat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties aanleggen in de uitbreiding van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Met de klus is een bedrag van 4,5 miljoen euro gemoeid. In de uitbreiding van het ziekenhuis worden drie bestralingsbunkers voor de behandeling van kankerpatiënten ondergebracht. Burgers Ergon zal de installatie ervan voor zijn rekening nemen. Ook zal het installatiebedrijf de behandelkamers en de spreekkamers voorzien van technische voorzieningen als noodstroom, luchtbehandeling, koeling, cv en aansluiting op medische gassen.

De verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen volgend jaar oktober worden afgerond.

Reageer op dit artikel