nieuws

Demo-Dagen volgend jaar meer richten op sport en recreatie

bouwbreed

Demo-Dagen volgend jaar meer richten op sport en recreatie

De organisatie van de Demo-Dagen, die werden gehouden op 13, 14 en 15 september, kijkt met plezier terug op een geslaagd en ‘droog’ gebleven evenement. Dat komt in 2012 terug, maar wel in een ‘nieuwe stijl’. De boodschap van de organisatie is duidelijk: “De Demo-Dagen komt in 2012 terug op Papendal met een uitgebreid beursconcept. In dit uitgebreide concept worden de sport- en recreatiebranche meer en beter betrokken dan voorheen.”

Afgelopen edities is de Demo-Dagen steeds meer een groen- en onderhoudsbeurs geworden, waarbij de sport- en de recreatiebranche niet de ruimte hebben gekregen die ze verdienen. In dit uitgebreide beursconcept krijgen de drie sectoren evenredig veel aandacht en ruimte. Zo ontstaat er een completer aanbod voor een groter en meer gedifferentieerd publiek. De beoogde kruisbestuiving vindt op deze manier beter plaats; openbare ruimte, sport en recreatie hebben naast hun eigen, specifieke kenmerken namelijk ook veel overeenkomsten.

Drie exposities in één

Demo-Dagen 2012 bestaat daarmee feitelijk uit drie expo’s die samen dé totaalvakbeurs voor openbare ruimte, sport en recreatie vormen:

Recreatie expo: gericht op de recreatiebranche

Urban & groen expo: gericht op stadsinrichting en openbare groenvoorzieningen branche

Sport expo: gericht op de sportbranche.

Meer aandacht voor kennisvergroting

Naast het kijken, testen, vergelijken en demonstreren van producten en diensten, wordt er in 2012 per expo meer aandacht besteed aan kennisvergroting door middel van seminars, workshops en dergelijke. Op deze manier biedt de Demo-Dagen 2012 een combinatie van kennisoverdracht en productinformatie voor een brede doelgroep.

De Demo-Dagen 2012 vindt plaats in september, de exacte data worden binnenkort bekendgemaakt op www.demo-dagen.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels