nieuws

Branden in de regen

bouwbreed Premium

Branden in de regen
NIEUWEGEIN - In Nieuwegein brengt een medewerker van Siers Oldenzaal in de stralende regen, met een brander een afsluiting aan op een set stadsverwarmingsbuizen. De buizen worden in opdracht van Eneco in een zinker geplaatst om aangesloten te worden op appartementencomplex de Edge. Aanvankelijk zou een kantoorcomplex in kubusvormig met die naam op die locatie worden gebouwd, maar vanwege de ingestorte markt is besloten daarvoor een gebouw met huurwoningen te bouwen. COPYRIGHT TON BORSBOOM

In de stromende regen brengt een medewerker van Siers Oldenzaal met een brander een afsluiting aan op een set stadsverwarmingsbuizen in Nieuwegein.

In de stromende regen brengt een medewerker van Siers Oldenzaal met een brander een afsluiting aan op een set stadsverwarmingsbuizen in Nieuwegein. De buizen worden in opdracht van Eneco aangesloten op appartementencomplex De Edge. Aanvankelijk zou er een kantoorcomplex met die naam worden gebouwd, maar vanwege de situatie op de kantorenmarkt komen er nu appartementen.

Reageer op dit artikel