nieuws

Bouwkampioenenop weg naar Londen

bouwbreed

Drie Nederlandse bouwkampioenen maken zich klaar voor de internationale beroepenwedstrijden World­skills. Het evenement wordt op 5 oktober gehouden in Londen. Het gaat om metselaar Twan Schiphorst, timmerman Ralph Mooijman en Guido van Dingenen die uitkomt in het onderdeel tegelzetten. Het drietal vertrekt vandaag naar de Britse hoofdstad. Daar zullen ze enkele dagen acclimatiseren. Ze hebben […]

Drie Nederlandse bouwkampioenen maken zich klaar voor de internationale beroepenwedstrijden World­skills. Het evenement wordt op 5 oktober gehouden in Londen.

Het gaat om metselaar Twan Schiphorst, timmerman Ralph Mooijman en Guido van Dingenen die uitkomt in het onderdeel tegelzetten. Het drietal vertrekt vandaag naar de Britse hoofdstad. Daar zullen ze enkele dagen acclimatiseren. Ze hebben zich voorbereid op de wedstrijden door het volgen van een zogeheten trainingscarrousel en door in de avonduren te oefenen. Dat gebeurde onder leiding van experts van Fundeon, het kennis centrum voor de bouw en infra. En daarnaast met medewerking van hun werkgevers, te weten Bouwbedrijf Vosman uit Raalte, Bouwbedrijf H.Klein Poelhuis uit Haaksbergen en Woonbedrijf Eindhoven.

Reageer op dit artikel