nieuws

Bestrating bij Filmmuseum

bouwbreed Premium

Op de noordelijke IJ-oever in Amsterdam zijn medewerkers van Aannemingsbedrijf Van Ingen uit Aalsmeer bezig met het bestraten van de kade als aanloop naar het nieuwe Filmmuseum ofwel het EYE on film Instituut. De klinkers zijn van Belgisch graniet. Hoofdaannemer is De Bree uit Hoofddorp. Op de achtergrond vaart juist het cruiseschip Aida naar de […]

Op de noordelijke IJ-oever in Amsterdam zijn medewerkers van Aannemingsbedrijf Van Ingen uit Aalsmeer bezig met het bestraten van de kade als aanloop naar het nieuwe Filmmuseum ofwel het EYE on film Instituut. De klinkers zijn van Belgisch graniet. Hoofdaannemer is De Bree uit Hoofddorp. Op de achtergrond vaart juist het cruiseschip Aida naar de Passenger Terminal Amsterdam. Foto Ronald Bakker

Reageer op dit artikel