nieuws

Aalten trekt ongebruikte bouwvergunningen in

bouwbreed Premium

-De gemeente Aalten gaat alle ongebruikte bouwvergunningen intrekken. De Gelderse gemeente schrijft de komende maanden iedereen aan die een ongebruikte bouwvergunning heeft van ouder dan een half jaar. De eigenaren van zo’n vergunning krijgen één à twee jaar om met de bouw te beginnen. Doen ze dat niet, dan wordt de vergunning ingetrokken. Volgens de […]

-De gemeente Aalten gaat alle ongebruikte bouwvergunningen intrekken. De Gelderse gemeente schrijft de komende maanden iedereen aan die een ongebruikte bouwvergunning heeft van ouder dan een half jaar.

De eigenaren van zo’n vergunning krijgen één à twee jaar om met de bouw te beginnen. Doen ze dat niet, dan wordt de vergunning ingetrokken.

Volgens de gemeente belasten de ongebruikte vergunningen het computersysteem onnodig. Bovendien voldoen de oudste vergunningen niet meer aan de huidige eisen. Om hoeveel vergunningen het gaat is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel