nieuws

Volker Fitzpatrick paktstartbaan Gatwick aan

bouwbreed Premium

Volker Fitzpatrick, onderdeel van de Britse tak van Volker Wessels, gaat de start- en landingsbaan van vliegveld London Gatwick opnieuw asfalteren. Voor de 3,3 kilometer lange baan en aanpalende terreinen is zo’n 65.000 ton asfalt nodig. Ook wordt de baanverlichting inclusief de bekabeling van het vliegveld vernieuwd, waarvoor onder meer 530 kilometer aan kabel nodig […]

Volker Fitzpatrick, onderdeel van de Britse tak van Volker Wessels, gaat de start- en landingsbaan van vliegveld London Gatwick opnieuw asfalteren.

Voor de 3,3 kilometer lange baan en aanpalende terreinen is zo’n 65.000 ton asfalt nodig. Ook wordt de baanverlichting inclusief de bekabeling van het vliegveld vernieuwd, waarvoor onder meer 530 kilometer aan kabel nodig is.

Reageer op dit artikel