nieuws

Meer projecten voor groene regio

bouwbreed Premium

De Zuid-Hollandse regio Haaglanden krijgt vijf extra groenprojecten bovenop de negen groenprojecten die al eerder waren gepland. Dat blijkt uit informatie van het Stadsgewest Haaglanden. De financiering geschiedt vanuit een eerdere bijdrage van de gemeenten in Haaglanden. Het gaat om een bedrag van 777.000 euro waarvoor negen groenprojecten zouden worden uitgevoerd. Eerder bleek dat het […]

De Zuid-Hollandse regio Haaglanden krijgt vijf extra groenprojecten bovenop de negen groenprojecten die al eerder waren gepland. Dat blijkt uit informatie van het Stadsgewest Haaglanden.

De financiering geschiedt vanuit een eerdere bijdrage van de gemeenten in Haaglanden. Het gaat om een bedrag van 777.000 euro waarvoor negen groenprojecten zouden worden uitgevoerd. Eerder bleek dat het geld toereikend was voor nog eens vijf projecten. Het betreft onder meer een paardenstal bij boerderijlocatie Meijendel in Wassenaar en een speelterrein in de gemeente Westland. Ook staat een voet- en fietspad in Delft op stapel.

Reageer op dit artikel