nieuws

foto Rotterdam Centraal

bouwbreed Premium

Rotterdam Centraal Bij Rotterdam Centraal wordt gewerkt aan de modernisering van het station en de stationsomgeving. De uitvoering van het project Rotterdam Centraal is verdeeld in twee domeinen. De gemeente verzorgt de bouw van de stationshal en de overkapping van het Stationsplein en de aanleg van de Weenatunnel. ProRail is verantwoordelijk voor de bouw van […]

Rotterdam Centraal

Bij Rotterdam Centraal wordt gewerkt aan de modernisering van het station en de stationsomgeving. De uitvoering van het project Rotterdam Centraal is verdeeld in twee domeinen. De gemeente verzorgt de bouw van de stationshal en de overkapping van het Stationsplein en de aanleg van de Weenatunnel. ProRail is verantwoordelijk voor de bouw van een deel van de stationshal en de overkapping van de sporen en perrons, de reizigerspassage, de renovatie van de perrons en de aanleg van de loopbrug. De geschatte kosten bedragen ruim 650 miljoen euro. Op de foto de werkzaamheden aan het station. Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel