nieuws

Ecologische verbindingszone in Boxtel

bouwbreed Premium

In Boxtel-Oost wordt een ecologische verbindingszone aangelegd. Dat maakt waterschap De Dommel bekend. Het werk begint na de bouwvak. Naast een ecologische verbindingszone wordt in het gebied ook een vissteiger voor invaliden aangelegd evenals verschillende andere voorzieningen zoals onder meer een kano-in- en uitstapplaats. De aanleg vindt plaats in het kader van het project Dommel […]

In Boxtel-Oost wordt een ecologische verbindingszone aangelegd. Dat maakt waterschap De Dommel bekend. Het werk begint na de bouwvak. Naast een ecologische verbindingszone wordt in het gebied ook een vissteiger voor invaliden aangelegd evenals verschillende andere voorzieningen zoals onder meer een kano-in- en uitstapplaats. De aanleg vindt plaats in het kader van het project Dommel door Boxtel.

Tegen de plannen loopt overigens nog een procedure bij de Raad van State. Wethouder Peter van de Wiel van Boxtel maakt zich daarover geen zorgen. “We vinden het als gemeente belangrijk om snel te starten met de laatste werkzaamheden aan de Dommel in Boxtel-Oost”, legt hij uit. “We hebben alle vertrouwen in de uitspraak van de Raad van State en willen dan ook niet langer wachten met de uitvoering.”

Reageer op dit artikel