nieuws

Bouwer geeft behandeling kleine schaden uit handen

bouwbreed

Ballast Nedam besteedt de behandeling van alle aansprakelijkheidsschaden beneden de eigenrisicogrens uit aan Meeùs Bouw & Infra. Dat scheelt een hoop werk, is de gedachte hierachter. Verzekeringsafdelingen hebben veelal geen ruimte voor bulktaken. De dienstverlener hanteert een vuistregel uit de bouw die leert dat de schadelast van zaken beneden het eigen risico vaak aanmerkelijk groter […]

Ballast Nedam besteedt de behandeling van alle aansprakelijkheidsschaden beneden de eigenrisicogrens uit aan Meeùs Bouw & Infra. Dat scheelt een hoop werk, is de gedachte hierachter. Verzekeringsafdelingen hebben veelal geen ruimte voor bulktaken. De dienstverlener hanteert een vuistregel uit de bouw die leert dat de schadelast van zaken beneden het eigen risico vaak aanmerkelijk groter is dan de grote schadegevallen. Ook al trekken die meer aandacht. Minstens zo belangrijk dus “de schadelast en faalkosten van vaker voorkomende, kleinere schaden te borgen”.

Reageer op dit artikel