nieuws

Kabinet subsidieert ideeën duurzame stallen

bouwbreed

Staatssecretaris Bleker (landbouw) trekt 1,9 miljoen euro uit voor innovatieve ideeën voor stallen die goed in het landschap passen en die het dierenwelzijn van de dieren die er worden gehouden sterk verbeteren. Uiterlijk en ligging van de duurzame stal moeten de toets der kritiek van kritische omwonenden en recreanten kunnen doorstaan. Zoals ook energie, milieu […]

Staatssecretaris Bleker (landbouw) trekt 1,9 miljoen euro uit voor innovatieve ideeën voor stallen die goed in het landschap passen en die het dierenwelzijn van de dieren die er worden gehouden sterk verbeteren.

Uiterlijk en ligging van de duurzame stal moeten de toets der kritiek van kritische omwonenden en recreanten kunnen doorstaan. Zoals ook energie, milieu en de gezondheid van de dieren op het bedrijf worden meegewogen. Plannen kunnen tot 1 november worden aangemeld bij subsidieverstrekker Agenschap NL.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels