nieuws

Joint venture bouwstoffen van Holcim en Basalt

bouwbreed

De moedermaatschappijen Holcim en Basalt AG hebben hun Nederlandse dochters Holcim Grondstoffen en Basalt nv per 1 juli ondergebracht in een joint venture. De nieuwe samenwerking gaat de markt op als H&B Grondstoffen. De maatschappij bezit eigen winlocaties en beschikt over een breed pakket producten voor de bouw en keramische industrie. De activiteiten van de […]

De moedermaatschappijen Holcim en Basalt AG hebben hun Nederlandse dochters Holcim Grondstoffen en Basalt nv per 1 juli ondergebracht in een joint venture. De nieuwe samenwerking gaat de markt op als H&B Grondstoffen. De maatschappij bezit eigen winlocaties en beschikt over een breed pakket producten voor de bouw en keramische industrie. De activiteiten van de joint venture worden gecoördineerd vanuit Capelle aan den IJssel.

Reageer op dit artikel