nieuws

Grontmij helpt Turkije op weg naar Europa

bouwbreed Premium

Grontmij krijgt vaste voet in Turkije. Het ingenieursbureau start een eigen kantoor in Ankara en verwacht zijn activiteiten op het gebied van energie en milieu naar een hoger niveau te tillen. Aanzet tot de nieuwe dynamiek is het contract dat Grontmij binnenhaalde om de Turken tot de zomer van 2014 te ondersteunen als technisch adviseur. […]

Grontmij krijgt vaste voet in Turkije. Het ingenieursbureau start een eigen kantoor in Ankara en verwacht zijn activiteiten op het gebied van energie en milieu naar een hoger niveau te tillen.

Aanzet tot de nieuwe dynamiek is het contract dat Grontmij binnenhaalde om de Turken tot de zomer van 2014 te ondersteunen als technisch adviseur. Op verzoek van het ministerie voor milieu en bosbouw ondersteunt het bureau IPA, een centrum dat moet helpen om geld uit Europese milieufondsen op de juiste plek te krijgen. Turkije ontvangt de financiële middelen vanwege zijn status als kandidaat-lid van de Europese Unie. De opdracht aan Grontmij vertegenwoordigt een waarde van 3,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel