nieuws

Detacheerder Dit Bouw en Techniek omarmt Vakgilde

bouwbreed

Dit Bouw en Techniek sluit zich aan bij het Vakgilde, dat praktisch ingestelde jongeren klaarstoomt voor een beroep. De detacheerder presenteert zich als marktleider en levert technisch geschoold personeel in de installatietechniek, bouw en werktuigbouwkunde. Het bedrijf noemt de omarming van het Vakgilde een logische stap. Stages en leerwerkbanen aanbieden hoort volgens commercieel directeur René […]

Dit Bouw en Techniek sluit zich aan bij het Vakgilde, dat praktisch ingestelde jongeren klaarstoomt voor een beroep. De detacheerder presenteert zich als marktleider en levert technisch geschoold personeel in de installatietechniek, bouw en werktuigbouwkunde. Het bedrijf noemt de omarming van het Vakgilde een logische stap. Stages en leerwerkbanen aanbieden hoort volgens commercieel directeur René van Beek bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast ziet hij het Vakgilde als een welkome bron van “gekwalificeerde, enthousiaste en betrouwbare medewerkers” voor de toekomst. Het Vakgilde sluit aan bij het Vakcollege Techniek. Dat besloot het Gilde in de steigers te zetten om zijn leerlingen tijdens de leerwerkperiode te begeleiden.

Reageer op dit artikel