nieuws

Britse BAM halveert zijn afvalstroom

bouwbreed

BAM Construct UK heeft de hoeveelheid bouwafval die het dumpt op stortplaatsen vergeleken bij 2008 gehalveerd. Dat is twee jaar eerder dan de Britse BAM-tak zich tot doel had gesteld. Als nieuwe doelstelling werkt BAM Construct UK nu naar ‘zero-afval’ ofwel het helemaal niet meer storten van afval van haar bouwwerken. Dat staat in het […]

BAM Construct UK heeft de hoeveelheid bouwafval die het dumpt op stortplaatsen vergeleken bij 2008 gehalveerd. Dat is twee jaar eerder dan de Britse BAM-tak zich tot doel had gesteld. Als nieuwe doelstelling werkt BAM Construct UK nu naar ‘zero-afval’ ofwel het helemaal niet meer storten van afval van haar bouwwerken.

Dat staat in het duurzaamheidsrapport van BAM Construct UK. Het Britse bedrijf wil verder de CO2-uitstoot van haar activiteiten met een kwart terug dringen.

Afgelopen jaar kwam die uitstoot in totaal uit op 19.626 ton, iets hoger dan in het voorafgaande jaar door de strenge winterse omstandigheden.

Reageer op dit artikel