nieuws

Bouwvakker valt in steigerpijp

bouwbreed Premium

Een 45-jarige bouwvakker uit Nijmegen is gisteren tijdens een de val van een steiger op een bouwplaats in Eindhoven doorboord met een pijp. De man kwam ten val nadat een hijskraan zijn last op de steiger had gelost en daarna de steiger mee omhoog tilde. De bouwvakker viel van een hoogte van 9 meter op […]

Een 45-jarige bouwvakker uit Nijmegen is gisteren tijdens een de val van een steiger op een bouwplaats in Eindhoven doorboord met een pijp. De man kwam ten val nadat een hijskraan zijn last op de steiger had gelost en daarna de steiger mee omhoog tilde. De bouwvakker viel van een hoogte van 9 meter op de steigerpijp. Een woordvoerster van de Arbeidsinspectie heeft dat gemeld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht waar hij een operatie ondergaat. Nadere details over zijn toestand zijn niet bekend.

Reageer op dit artikel