nieuws

Arcadis helpt Maryland aan schoner water

bouwbreed

Arcadis buigt zich komende vijf jaar over de verbetering van de waterkwaliteit in de Amerikaanse staat Maryland. Het ingenieursbureau neemt behalve de ontwerpen en het bezorgen van de noodzakelijke milieuvergunningen ook het bouwtoezicht ter hand. Het contract daartoe met de Washington Suburban Sanitary Commission (WSSC) heeft een waarde van 15 miljoen dollar, momenteel 9,6 miljoen […]

Arcadis buigt zich komende vijf jaar over de verbetering van de waterkwaliteit in de Amerikaanse staat Maryland. Het ingenieursbureau neemt behalve de ontwerpen en het bezorgen van de noodzakelijke milieuvergunningen ook het bouwtoezicht ter hand. Het contract daartoe met de Washington Suburban Sanitary Commission (WSSC) heeft een waarde van 15 miljoen dollar, momenteel 9,6 miljoen euro.

WSSC is verantwoordelijk voor zowel het drinkwater als de behandeling van afvalwater in de gemeenten Montgomery en Prince George. Het rioolnetwerk heeft een lengte van 8300 kilometer.

Reageer op dit artikel