nieuws

Symposium nieuwe perspectieven voor locatieontwikkeling

bouwbreed

Op donderdag 13 oktober organiseert Vastgoedmarkt het Symposium ‘Nieuwe perspectieven voor locatieontwikkeling; naar duurzame businesscases voor markt en overheid’.

Mét een exclusieve excursie naar de grootste binnenstedelijke ontwikkeling van Nederland, het stationsgebied van Utrecht. U neemt een kijkje achter de schermen met direct betrokkenen als Menno Overtoom (Projectdirecteur Corio Vastgoedontwikkeling), Paul Rutte (Directeur NS Poort Ontwikkeling) en Pim Venema (Manager Vastgoed, Projectorganisatie Stationsgebied gemeente Utrecht).

Daarnaast is er een uitgebreid programma met prominente sprekers en volop discussie waarbij de fundamentele vragen rondom de toekomst van locatieontwikkeling aan de orde komen. Meld u aan voor 15 augustus en neem gratis uw collega of relatie mee.

Bekijk het programma en meld u aan!

Reageer op dit artikel