nieuws

Poolse order Grontmij voor afvalverwerker

bouwbreed

Grontmij heeft van de Poolse gemeente Stettin de opdracht gekregen hulp te verlenen bij de bouw van een installatie voor de afvalverwerking. Het werk concentreert zich op technische dienstverlening en het maken van contracten. Grontmij begeleidt de opdrachtgever bij het aanbestedingsproces. De in twee contracten vervatte opdracht levert Grontmij 1,8 miljoen euro op. Met het […]

Grontmij heeft van de Poolse gemeente Stettin de opdracht gekregen hulp te verlenen bij de bouw van een installatie voor de afvalverwerking. Het werk concentreert zich op technische dienstverlening en het maken van contracten. Grontmij begeleidt de opdrachtgever bij het aanbestedingsproces.

De in twee contracten vervatte opdracht levert Grontmij 1,8 miljoen euro op. Met het gehele project is 144 miljoen euro gemoeid. Voor de bouw van de installatie wordt twee jaar uitgetrokken. Grontmij is bij het project betrokken tot 2015. De installatie krijgt een capaciteit om jaarlijks 150.000 ton afval te verwerken.

Reageer op dit artikel