nieuws

Onderdorpel Buva weert 47 minuten brand

bouwbreed Premium

Efectis Nederland heeft de Isostone-onderdorpel PS0200 getest van Buva uit Barendrecht. In de proef volgens EN 1634-1 haalde de onderdorpel een brandwerendheid van 47 minuten. Het product was verwerkt in een deur/kozijnconstructie met binnendraaien de dubbele deuren. Met dit resultaat mag de onderdorpel worden gebruikt in alle kozijnconstructies met een brandwerendheid van 30 minuten.

Efectis Nederland heeft de Isostone-onderdorpel PS0200 getest van Buva uit Barendrecht. In de proef volgens EN 1634-1 haalde de onderdorpel een brandwerendheid van 47 minuten. Het product was verwerkt in een deur/kozijnconstructie met binnendraaien de dubbele deuren. Met dit resultaat mag de onderdorpel worden gebruikt in alle kozijnconstructies met een brandwerendheid van 30 minuten.

Reageer op dit artikel