nieuws

Hochtief scoort in Australië

bouwbreed Premium

Hochtief bouwt in publiek-private samenwerking voor 181 miljoen euro een school in de Britse plaats Halton. De opdracht vergt een investering van 63,4 miljoen euro. Hochtief neemt voor een periode van 27 jaar het onderhoud en beheer op zich. De Duitse aannemer heeft internationaal een portefeuille opgebouwd van pps-contracten voor 90 scholen voor 70.000 leerlingen. […]

Hochtief bouwt in publiek-private samenwerking voor 181 miljoen euro een school in de Britse plaats Halton. De opdracht vergt een investering van 63,4 miljoen euro. Hochtief neemt voor een periode van 27 jaar het onderhoud en beheer op zich. De Duitse aannemer heeft internationaal een portefeuille opgebouwd van pps-contracten voor 90 scholen voor 70.000 leerlingen. In Groot-Brittannië en Ierland bezit Hochtief concessies voor 26 scholen voor 28.000 studerenden. In Australië haalde Hochtief-dochter Leighton voor 261,1 miljoen euro nieuw werk binnen. Tot de projecten behoren mijnbouw in Wilpinjong (164,7 miljoen euro) en windpark Mumbida (96,4 miljoen euro).

Reageer op dit artikel