nieuws

Energieverbruik bepalen met installatie-app

bouwbreed

Het energieverbruik van het eigen bedrijfspand kan worden vergeleken met dat van branchegenoten met de nieuwe applicatie die Van Dorp Installaties lanceert voor de Ipad. De gebruiker moet aangeven in welke branche hij actief is, hoe groot zijn bedrijfspand is en hoe groot het jaarlijks verbruik aan gas, water en elektra. Na een druk op […]

Het energieverbruik van het eigen bedrijfspand kan worden vergeleken met dat van branchegenoten met de nieuwe applicatie die Van Dorp Installaties lanceert voor de Ipad.

De gebruiker moet aangeven in welke branche hij actief is, hoe groot zijn bedrijfspand is en hoe groot het jaarlijks verbruik aan gas, water en elektra. Na een druk op de knop berekent het programma de prestaties. Zijn de balken groen, dan presteert het pand beter dan gemiddeld. Bij oranje of rood zijn er mogelijkheden voor energiebesparing. Via de knop ‘advies’ legt de tablet-computer desgewenst contact met Van Dorp voor een adviesgesprek.

Reageer op dit artikel