nieuws

Cofely renoveert opnieuw regionale verkeerscentrale

bouwbreed Premium

Cofely gaat voor 18,8 miljoen euro de Verkeerscentrale Noord-Oost Nederland renoveren en uitbreiden. Dat heeft de technische dienstverlener gisteren bekendgemaakt. Het werk omvat onder meer het aanpassen en uitbreiden van de gebouwgebonden installaties (stroomvoorziening, verwarming, koeling en verlichting) en het vernieuwen van de verkeersmanagementsystemen. Ook zorgt Cofely voor de herinrichting van de technische ruimte. Het […]

Cofely gaat voor 18,8 miljoen euro de Verkeerscentrale Noord-Oost Nederland renoveren en uitbreiden. Dat heeft de technische dienstverlener gisteren bekendgemaakt.

Het werk omvat onder meer het aanpassen en uitbreiden van de gebouwgebonden installaties (stroomvoorziening, verwarming, koeling en verlichting) en het vernieuwen van de verkeersmanagementsystemen. Ook zorgt Cofely voor de herinrichting van de technische ruimte.

Het installatieconcern tekent daarnaast voor het onderhoud van de systemen in het beheersgebied. Cofely is momenteel al verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van vier van de vijf verkeerscentrales in Nederland.

Reageer op dit artikel