nieuws

Campus in Himalaya van Nederlandse ontwerpers

bouwbreed Premium

Ontwerpbureau BDP Khandekar uit Benthuizen maakt een masterplan voor de campus van I.I.T. Mandi (Indian Institute of Technology) in de Himalaya. Het complex verrijst in een gebied van circa 200 hectare. Het strekt zich uit langs de rivier Uhl en kent grote hoogteverschillen. Er moeten diverse gebouwen verrijzen om faculteiten, conferentiecentra en restaurants te huisvesten. […]

Ontwerpbureau BDP Khandekar uit Benthuizen maakt een masterplan voor de campus van I.I.T. Mandi (Indian Institute of Technology) in de Himalaya. Het complex verrijst in een gebied van circa 200 hectare. Het strekt zich uit langs de rivier Uhl en kent grote hoogteverschillen. Er moeten diverse gebouwen verrijzen om faculteiten, conferentiecentra en restaurants te huisvesten. Door de gevarieerde topografie bestaat het ontwerp uit deelgebieden. Hierdoor krijgt de campus verschillende buurten.

Reageer op dit artikel