nieuws

Brand bij Hurks Beton in Veldhoven

bouwbreed

Bij Hurks Beton in Veldhoven is gisteren brand uitgebroken. Het dak van het magazijn en de bankwerkerij van de prefab betonfabriek werden verwoest. De brand brak uit in de werkplaats waarna het dak vlam vatte. Brandend isolatiemateriaal veroorzaakte een flinke rookontwikkeling waardoor het ernstiger leek dan het was, aldus Rob Hendriks, lid van de Raad […]

Bij Hurks Beton in Veldhoven is gisteren brand uitgebroken. Het dak van het magazijn en de bankwerkerij van de prefab betonfabriek werden verwoest.

De brand brak uit in de werkplaats waarna het dak vlam vatte. Brandend isolatiemateriaal veroorzaakte een flinke rookontwikkeling waardoor het ernstiger leek dan het was, aldus Rob Hendriks, lid van de Raad van Bestuur. De brandweer heeft het vuur geblust, de fabriek bleef intact. De productie werd stilgelegd maar wordt volgens Hendriks vandaag hervat. “Het is met een sisser afgelopen.” Het dak van het magazijn en de bankwerkerij moeten in elk geval worden vervangen, weet Hendriks. Binnen zou de schade beperkt zijn. “Maar de gereedschappen zijn wel allemaal zwart”, ziet hij veel poetswerk in het verschiet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels