nieuws

Werktuig helpt putdeksels tillen en verplaatsen

bouwbreed Premium

De Hamer Beton uit Nijmegen, fabrikant van onder meer betonnen rioleringsputten, beveelt voor het tillen en verplaatsen van putdeksels de Pick-up aan van AQA Hydrasep uit Alkmaar. Het werktuig is geschikt voor vierkante en ronde deksels, heeft twee wielen, weegt zo’n 12 kilogram en vereist een trekkracht van 8 kilogram om een deksel van 85 […]

De Hamer Beton uit Nijmegen, fabrikant van onder meer betonnen rioleringsputten, beveelt voor het tillen en verplaatsen van putdeksels de Pick-up aan van AQA Hydrasep uit Alkmaar. Het werktuig is geschikt voor vierkante en ronde deksels, heeft twee wielen, weegt zo’n 12 kilogram en vereist een trekkracht van 8 kilogram om een deksel van 85 kilogram op te tillen en rijdend te verplaatsen. Daarmee voldoet het aan de arbonormen. Met de Pick-up zijn ook vastzittende putdeksels los te krijgen.

Reageer op dit artikel