nieuws

Vermeer importeert trommelzeef Gründken

bouwbreed Premium

Vermeer Benelux uit ’s-Heerarendskerke vertegenwoordigt in Nederland de trommelzeven van de Duitse machinebouwer Gründken. Eén van deze machines is de MAG20.0. Deze trommelzeef wordt elektrisch aangedreven; via het stopcontact of met een ingebouwde dieselgenerator. De machine heeft een trommel van 5,5 meter en een diameter van 2 meter. De fabrikant gebruikt elektromotoren van SEW en […]

Vermeer Benelux uit ’s-Heerarendskerke vertegenwoordigt in Nederland de trommelzeven van de Duitse machinebouwer Gründken. Eén van deze machines is de MAG20.0. Deze trommelzeef wordt elektrisch aangedreven; via het stopcontact of met een ingebouwde dieselgenerator. De machine heeft een trommel van 5,5 meter en een diameter van 2 meter. De fabrikant gebruikt elektromotoren van SEW en besturingen van Siemens. Vermeer levert de zeef in een stationaire- en een mobiele versie. De gebruiker kan er verschillendeopties bij kiezen.

Reageer op dit artikel