nieuws

Snijbestendige handschoen Showa

bouwbreed

Showa maakt zijn nieuwste veiligheidshandschoenen van polyester met roestvaststaal. Dat biedt een hoge snijbestendigheid (niveau 4). Desondanks zijn ze heel flexibel en bieden volop vingergevoeligheid. Volgens Showa zijn ze zelfs flexibeler dan snijbestendige handschoenen van Kevlar of Dyneema. Bovendien ademen ze goed. De Showa S-Tex GP1 heeft een latex coating, waardoor deze extra flexibel is […]

Showa maakt zijn nieuwste veiligheidshandschoenen van polyester met roestvaststaal. Dat biedt een hoge snijbestendigheid (niveau 4). Desondanks zijn ze heel flexibel en bieden volop vingergevoeligheid. Volgens Showa zijn ze zelfs flexibeler dan snijbestendige handschoenen van Kevlar of Dyneema. Bovendien ademen ze goed. De Showa S-Tex GP1 heeft een latex coating, waardoor deze extra flexibel is en een maximale grip biedt. Zijn broertje, de GP2 heeft een slijtvaste nitril coating, en biedt een beperkte chemische bestendigheid. Beide handschoenen kunnen in natte en droge omstandigheden worden gebruikt en zijn goed inzetbaar in de glas- en metaalindustrie, kabelwerken, luchtkanaalbewerking, beplating, machinebediening en maintenance.

Reageer op dit artikel