nieuws

Samenwerking Heijmans met Syntrus Achmeao

bouwbreed

Heijmans gaat een strategische samenwerking aan met Syntrus Achmea. Dat heeft het bouwconcern vrijdag bekendgemaakt. Komende vijf jaar zal de vastgoedbelegger van Achmea jaarlijks driehonderd woningen afnemen van Heijmans Vastgoed en diens dochteronderneming Proper-Stok. Het gaat om woningen in het geliberaliseerde huursegment.Door vroegtijdige woonwensen- en eisen uit te wisselen, denken partijen tot een betere kwaliteit […]

Heijmans gaat een strategische samenwerking aan met Syntrus Achmea. Dat heeft het bouwconcern vrijdag bekendgemaakt. Komende vijf jaar zal de vastgoedbelegger van Achmea jaarlijks driehonderd woningen afnemen van Heijmans Vastgoed en diens dochteronderneming Proper-Stok. Het gaat om woningen in het geliberaliseerde huursegment.Door vroegtijdige woonwensen- en eisen uit te wisselen, denken partijen tot een betere kwaliteit van de woningen te komen.

Heijmans maakte vrijdag eveneens bekend dat vanwege een lagere verwachte financieringsbehoefte, de omvang van de gecommitteerde syndicaatslening (thans 300 miljoen euro) wordt teruggebracht tot 250 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels