nieuws

Groningen: onderzoek komst kabelbaan Forum

bouwbreed Premium

Een meerderheid van de Groningse gemeenteraad heeft ingestemd met een onderzoek naar de komst van een kabelbaan in de buurt van het nog te bouwen Groninger Forum. Het initiatief voor een onderzoek moet wel van marktpartijen zelf komen. Diverse partijen benadrukten echter dat steun voor een onderzoek niet automatisch betekent dat zij een kabelbaan steunen. […]

Een meerderheid van de Groningse gemeenteraad heeft ingestemd met een onderzoek naar de komst van een kabelbaan in de buurt van het nog te bouwen Groninger Forum.

Het initiatief voor een onderzoek moet wel van marktpartijen zelf komen. Diverse partijen benadrukten echter dat steun voor een onderzoek niet automatisch betekent dat zij een kabelbaan steunen. Dit hangt af van de uitkomsten van het onderzoek.

Reageer op dit artikel