nieuws

Groei hoopvol thema tweede International Rental Exhibition

bouwbreed

Groei hoopvol thema tweede International Rental Exhibition

De inmiddels als IRE bekend staande intermationale verhuurtentoonstelling kijkt bij de tweede versie, begin juni, vooral hoopvol naar de toekomst. Het thema van het driedaagse vakevenement is dan ook: ‘Weer groeien’. De International Rental Exhibition wordt op 7, 8 and 9 juni gehouden in de RAI te Amsterdam. De lijst met deelnemers omvat inmiddels een kleine tachtig namen, waaronder grote spelers als Amman, Haulotte, Terex en Volvo.

IRE 2011 noemt zichzelf het wereldwijd toonaangevende evenement voor de verhuursector. Naast de bedrijvententoonstelling omvat het evenement het jaarcongres van de ERA (European Rental Association) en de uitreiking van de European Rental awards.

The ERA conventie begint op 7 juni om 14.00 uur en eindigt op 9 juni om 17.30 uur. Het programma met vooral lezingen over de ontwikkelingen in de verhuur- en bouwsector in Europa en de Verenigde Staten is te vinden op www.erarental.org.

“De conventie staat voor iedereen open en iedereen kan er iets van zijn gading vinden,” zegt Gérard Déprez, voorzitter van de ERA, “Het is de ideale gelegenheid om de temperatuur van de verhuurmarkt op te nemen nu die uit de crisis komt: wat is nieuw en wat is er veranderd.”

Tijd rijp voor nieuwe groei

Volgens de organisatoren wordt het evenement op een cruciaal moment gehouden. Na twee jaar van diep ingrijpende recessie, met een forse afkalving en veroudering van de huurvloot, is het nu tijd voor de wedergeboorte van de verhuurindustrie. Vandaar het thema: ‘Weer groeien’.

Op de beursplattegrond van IRE 2011 staan momenteel een kleine tachtig bedrijven ingetekend. De complete lijst is te vinden op www.khl.com/events/international-rental-exhibition-2011/visitors/exhibitor-list.

Het verhuurevenement wordt georganiseerd door BV Industrial Promotions International in samenwerking met de ERA en KHL.com.

Meer info: www.IREshow.com en www.erarental.org.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels