nieuws

Deme ziet orderboek fors stijgen

bouwbreed

Het Belgische baggerconcern Deme heeft in het eerste kwartaal het orderboek met 23 procent zien stijgen tot 2,38 miljard euro. Dat heeft Ackermans & Van Haaren, voor 50 procent eigenaar van Deme, bekendgemaakt. Het baggerbedrijf dankt de forse stijging van de werkvoorraad aan nieuwe orders in Australië, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten en België. Ackermans […]

Het Belgische baggerconcern Deme heeft in het eerste kwartaal het orderboek met 23 procent zien stijgen tot 2,38 miljard euro. Dat heeft Ackermans & Van Haaren, voor 50 procent eigenaar van Deme, bekendgemaakt.

Het baggerbedrijf dankt de forse stijging van de werkvoorraad aan nieuwe orders in Australië, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten en België. Ackermans & Van Haaren verwacht dat de recordwinst van vorig jaar niet zal worden gehaald, mede door een “uitzonderlijk verlies op een grondsaneringswerk in Brazilië”. Deme was over 2010 goed voor een winst van 51,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel