nieuws

Cobouw Salarisonderzoek – part 2

bouwbreed

Cobouw Salarisonderzoek – part 2

Eind 2010 hielden Cobouw en Berenschot het eerste salarisonderzoek in de bouw. Daaruit bleek onder andere dat een kwart van de bouwprofessionals uitkeek naar een andere baan. Imtech werd verkozen tot Beste Werkgever.

Maar hoe staat het nu? Hebben de voortdurende crisis en de daaruit voortkomende faillissementen en overnames invloed op de beloningen in de bouw? Zijn de in 2010 afgesproken bonussen uitgekeerd? Kwamen de verwachtingen die werknemers in de bouw eind 2010 hadden uit?

Kortom, een vervolgonderzoek. Via onderstaande link kunt u meedoen aan het tweede salarisonderzoek dat we wederom samen met Berenschot uitvoeren. De resultaten presenteren we in een speciale editie van Dagblad Cobouw, die op 20 mei verschijnt.

Klik hier om mee te doen aan het salarisonderzoek!

Reageer op dit artikel