nieuws

Camera helpt bij inspectie moeilijk toegankelijke plek

bouwbreed

Bosch heeft een camera ontwikkeld voor het inspecteren van moeilijk toegankelijke plekken in gebouwen en installaties. Het apparaat heeft een 2,7 inch beeldscherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels en een accu zonder geheugeneffect. De camera bevindt zich in de 17 millimeter dikke kop aan een 122 centimeter lange kabel. Beide zijn waterdicht. […]

Bosch heeft een camera ontwikkeld voor het inspecteren van moeilijk toegankelijke plekken in gebouwen en installaties. Het apparaat heeft een 2,7 inch beeldscherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels en een accu zonder geheugeneffect. De camera bevindt zich in de 17 millimeter dikke kop aan een 122 centimeter lange kabel. Beide zijn waterdicht. De moeilijk toegankelijke ruimte wordt verlicht met een power-led met negen verschillende lichtsterkteniveaus. De scherptediepte van de camera loopt van 3,8 centimeter tot oneindig.

Volgens Bosch zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt bij de inspectie van bijvoorbeeld spouwmuren, luchtschachten, holle wanden en leidingen. Bij het apparaat zitten een spiegel, een haak en een magneet, de laatste twee voor het verwijderen van kleine voorwerpen uit de holle ruimte.

Reageer op dit artikel