nieuws

Veluwezoom Verkerk koopt ziekenhuis

bouwbreed

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling heeft, samen met vastgoedbelegger Henk van Beek, het Utrechtse ziekenhuis Oudenrijn gekocht. Veluwezoom Verkerk is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Hoeveel geld er met de Utrechtse aankoop is gemoeid, wordt niet bekendgemaakt. De ontwikkelaar uit Zevenaar gaat op het terrein in de wijk Kanaleneiland, zo’n 2.5 hectare groot, honderden woningen realiseren. Of het […]

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling heeft, samen met vastgoedbelegger Henk van Beek, het Utrechtse ziekenhuis Oudenrijn gekocht. Veluwezoom Verkerk is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Hoeveel geld er met de Utrechtse aankoop is gemoeid, wordt niet bekendgemaakt. De ontwikkelaar uit Zevenaar gaat op het terrein in de wijk Kanaleneiland, zo’n 2.5 hectare groot, honderden woningen realiseren.

Of het ziekenhuis wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw, kan directeur Frank Verkerk niet zeggen. ‘‘We gaan eerst met de betrokken partijen rond de tafel zitten en alle mogelijkheden bekijken. Het zou ook kunnen dat een deel van het gebouw blijft staan.’’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels