nieuws

Steenstrips met laag isolatie voor buitengevel

bouwbreed

IsoGevel Nederland, onderdeel van voegbedrijf Van Beurden & De Gevel in Oirschot, brengt een nieuw muurisolatiesysteem op de markt. Het bestaat uit geprefabriceerde panelen die een laag isolatieschuim bevatten en zijn afgewerkt met steenstrips. Het systeem is bedoeld om de buitengevel te isoleren en bestaat uit panelen die kant-en-klaar worden geleverd. Iedere isolatiedikte is mogelijk […]

IsoGevel Nederland, onderdeel van voegbedrijf Van Beurden & De Gevel in Oirschot, brengt een nieuw muurisolatiesysteem op de markt. Het bestaat uit geprefabriceerde panelen die een laag isolatieschuim bevatten en zijn afgewerkt met steenstrips. Het systeem is bedoeld om de buitengevel te isoleren en bestaat uit panelen die kant-en-klaar worden geleverd. Iedere isolatiedikte is mogelijk en de steenstrips zijn in vele structuren en kleuren leverbaar. Het muurisolatiesysteem is gecertificeerd en geeft 10 jaar garantie op het product en op het isolerende vermogen. Het systeem is geschikt voor renovatie. De woning krijgt volgens de leverancier een nieuw aanzicht dat niet te onderscheiden is van echt metselwerk.

Reageer op dit artikel