nieuws

NLingenieurs en Deltares bundelen hun waterkennis

bouwbreed

Brancheorganisatie NLingenieurs en kennisinstituut Deltares halen de banden aan op het terrein van de duurzame inrichting van Nederland. Vandaag wordt daartoe in Delft door beide organisaties een convenant gesloten. De overeenkomst richt zich op kennisontwikkeling in de watersector. NLingenieurs en Deltares zullen intensief samenwerken om de waterambitie van Nederland, zoals geformuleerd in het Nationaal Waterplan […]

Brancheorganisatie NLingenieurs en kennisinstituut Deltares halen de banden aan op het terrein van de duurzame inrichting van Nederland. Vandaag wordt daartoe in Delft door beide organisaties een convenant gesloten.

De overeenkomst richt zich op kennisontwikkeling in de watersector. NLingenieurs en Deltares zullen intensief samenwerken om de waterambitie van Nederland, zoals geformuleerd in het Nationaal Waterplan en het Deltaprogramma, te realiseren. De organisaties verwachten met hun samenwerking tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten resultaten van hoge kwaliteit te behalen. Met de in ons land ontwikkelde kennis kunnen de betrokken bedrijven vervolgens in het buitenland de markt op. Acht grote ingenieursbureaus sluiten zich aan bij het initiatief.

Reageer op dit artikel