nieuws

Hakron komt met nieuwe luchtdichte folies

bouwbreed Premium

Hakron introduceert zijn CS interieur- en exterieurfolie voor luchtdicht bouwen. De leverancier uit Nunspeet adviseert de folie voor de nieuwe epc-norm. Beide folies zijn gemaakt van gesponnen vlies en polypropyleen. De buitenvariant is wind- en slagregendicht en voert condensatievocht af naar buiten. De binnenversie heeft deze eigenschappen ook, maar is dampdicht. Hakon noemt folies goed […]

Hakron introduceert zijn CS interieur- en exterieurfolie voor luchtdicht bouwen. De leverancier uit Nunspeet adviseert de folie voor de nieuwe epc-norm. Beide folies zijn gemaakt van gesponnen vlies en polypropyleen. De buitenvariant is wind- en slagregendicht en voert condensatievocht af naar buiten. De binnenversie heeft deze eigenschappen ook, maar is dampdicht. Hakon noemt folies goed geschikt voor kozijnen, buitengevelisolatie, betonnaden en voegen. Het materiaal komt standaard met een 20 millimeter brede en 1,5 millimeter dikke butyltape aan één zijde en 20 millimeter breed dubbelzijdige kleefband aan de andere.

Reageer op dit artikel