nieuws

Gemeente wacht op rapport over gevels

bouwbreed

Rijswijk verwacht op korte termijn een rapport over de gevels van kantoorgebouw Le Croisé, in 2003 gebouwd door IBB Kondor. Zaterdag vielen twee natuurstenen gevelplaten van de achtste verdieping. Op last van de gemeente is de directe omgeving van het gebouw afgezet. De oorzaak van het losraken van de gevelplaten is nog onduidelijk. De eigenaar, […]

Rijswijk verwacht op korte termijn een rapport over de gevels van kantoorgebouw Le Croisé, in 2003 gebouwd door IBB Kondor. Zaterdag vielen twee natuurstenen gevelplaten van de achtste verdieping. Op last van de gemeente is de directe omgeving van het gebouw afgezet. De oorzaak van het losraken van de gevelplaten is nog onduidelijk. De eigenaar, Credit Suisse Asset Management Immobilien Kapitalanlagegesellschaft, heeft een expert opdracht gegeven de gevels te onderzoeken. Enkele jaren geleden waaiden losse platen van het gebouw, maar de wind kan nu niet de oorzaak zijn.

Reageer op dit artikel