nieuws

Bjarne Mastenbroek stapt op als voorzitter BNA

bouwbreed

Bjarne Mastenbroek heeft – in overleg met het bestuur van de beroepsvereniging van architecten – per direct het voorzitterschap van de BNA opgegeven. In een persverklaring schrijft de bond dat “het bestuur en zijn voorzitter geconstateerd hebben dat er tussen beide onvoldoende consensus is over de wijze waarop de gestelde beleidsdoelen moeten worden bereikt.” Mastenbroek […]

Bjarne Mastenbroek heeft – in overleg met het bestuur van de beroepsvereniging van architecten – per direct het voorzitterschap van de BNA opgegeven. In een persverklaring schrijft de bond dat “het bestuur en zijn voorzitter geconstateerd hebben dat er tussen beide onvoldoende consensus is over de wijze waarop de gestelde beleidsdoelen moeten worden bereikt.” Mastenbroek was pas een jaar voorzitter van de belangenclub van architecten. Normaal gesproken wordt een voorzitter voor meerdere jaren aangesteld.

Vice-voorzitter Rob Hendriks is waarnemend voorzitter. Het BNA-bestuur is gestart met de werving van een nieuwe voorzitter.

Reageer op dit artikel