nieuws

Warmtepomp voor zwembad

bouwbreed

Importeur Thercon uit Veenendaal biedt zijn lucht/water-warmtepomp Poolstage aan voor het verwarmen van particuliere zwembaden. Het toestel is een product van de Zweedse fabrikant Pahlén. De importeur laat vanaf 1 mei op de website www.liveheatpump.nl het verbruik en de prestaties zien van deze warmtepomp. Pahlén bouwt het toestel met een vermogen van 8,8 en 12 […]

Importeur Thercon uit Veenendaal biedt zijn lucht/water-warmtepomp Poolstage aan voor het verwarmen van particuliere zwembaden. Het toestel is een product van de Zweedse fabrikant Pahlén. De importeur laat vanaf 1 mei op de website www.liveheatpump.nl het verbruik en de prestaties zien van deze warmtepomp. Pahlén bouwt het toestel met een vermogen van 8,8 en 12 kilowatt. De eerste is bedoeld voor een bad met 10 tot 50 kubieke meter water en de tweede voor een hoeveelheid van 50 tot 75 kubieke meter. Thercon rekent voor dat de pomp tot zes keer minder elektriciteit verbruikt dan een conventionele elektrische zwembadverwarming. De warmtewisselaar is gemaakt van titanium, een metaal dat bestand is tegen zwembadwater met chloor.

Reageer op dit artikel